»» امام او را زنده کرده بود
حوادث این بیست و نه سال ثابت کرده است؛ نه فقط به خود ما، به دنیا ثابت کرده. لذا به نام شما و ملت شما و مردم شما و امام شما افتخار میکنند. همین شهداى برجستهى دنیاى اسلام، همین شهید عزیزى که چند روز قبل به وسیلهى صهیونیستها به شهادت رسید، اینها افتخار میکردند که بچههاى امامند؛ خودشان را فرزند امام میدانستند. این شهید حاج عماد خودش را فرزند امام میدانست. یعنى واقعاً اگر با یک جوان خودمان مقایسه کنیم، او معتقد نبود که این جوان ایرانى به امام از او نزدیکتر است. او هم خودش را به قدر یک جوان ایرانى فرزند امام و نزدیک به امام میدانست؛ چرا؟ چون امام به او روح داده بود؛ امام او را زنده کرده بود. اینجور جوانها همیشه در لبنان و در فلسطین و در غزه و در همه جا بودند، اما اینجور کارهاى بزرگ از اینها سر نمیزد. کى فکر میکرد جوانهاى لبنانى با سلاحهاى معمولى بتوانند ارتشى را که ادعا میکند یکى از بزرگترین ارتشهاى دنیاست، آنجور با افتضاح عقب بزند. روزهاى اوّلى که جنگ سى و سه روزه تمام شده بود، صهیونیستها میگفتند نه، ما شکست نخوردیم(!) حالا گزارش این کمیتهى ونیوگراد قضایا را برملا کرده. اینها ظاهرسازى کردند که خیلى آبروریزى هم نشود؛ اما کاملاً پیداست؛ یک ارتش مجهز، امریکا هم مستقیماً وارد شد - این را بدانید امریکا در جنگ سى و سه روزهى لبنان مستقیم وارد شد؛ هم پشتیبانى کرد، هم مستقیم وارد شد، بى سروصدا - اما همهشان شکست خوردند. از کى؟ از یک عده جوان که وسیلهشان عبارت بود از اعتماد به نفس، اتکال به خدا و نترسیدن از مرگ، ایستادگى در میدان؛ توانستند شکست بدهند. افسانهى شکستناپذیرى قدرتها اینجورى باطل میشود.
بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار اقشار مختلف مردم آذربایجان به مناسبت روز 29 بهمن
28/ 11/ 86
نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » مهدی حیدری ( پنج شنبه 86/12/9 :: ساعت 7:36 عصر )
»» خدا را شکر میکنیم بر نعمت انقلاب
خدا را شکر میکنیم؛ خدا را شکر میکنیم بر نعمت انقلاب، خدا را شکر میکنیم بر نعمت امام، خدا را شکر میکنیم بر این عظمتى که ملت ایران از خودشان نشان دادند، خدا را شکر میکنیم بر توفیقى که به این ملت داده است. یکیک شما مردم و شما جوانها، یک نعمت بزرگ خدا هستید که انسان باید براى آنها خدا را شکر کند - «و ان تعدوا نعمت اللَّه فلا تحصوها» - مگر میشود نعمتهاى الهى را احصاء کرد؟ این نعمتها را باید حفظ کنیم. این نعمتها را هم مسئولین بدانند، باید این نعمت را حفظ کنند، شکر کنند تا این نعمت برایشان بماند، هم آحاد مردم این نعمت خدا را قدر بدانند. بدانید فرداى این ملت از امروز این ملت بمراتب بهتر و روشنتر و دلنوازتر است. و انشاءاللَّه شما جوانها آن روزها را خواهید دید. و خواهید توانست ثمرهى این مجاهدتهاى عظیم را بچینید و انشاءاللَّه دنیائى را به آبادى و سعادت و فلاح برسانید.
پروردگارا! قلب مقدس ولىعصر را از ما راضى کن؛ ما را سربازان آن بزرگوار قرار بده؛ ما را با ولایت و محبت آنها زنده بدار و بمیران. پروردگارا! روح مطهر امام، ارواح مطهر شهیدان را از ما راضى کن؛ آنها را در عالىترین درجات با اولیاءت محشور بفرما.
بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار اقشار مختلف مردم آذربایجان به مناسبت روز 29 بهمن
28/ 11/ 86
نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » مهدی حیدری ( پنج شنبه 86/12/9 :: ساعت 7:36 عصر )
»» ربطى به جناحبندیها ندارد
به کى رأى بدهند؟ شاخص این است که شعارهاى انقلاب بایستى به وسیلهى مسئولین و منتخبین ما روز به روز زندهتر شود. این شاخص است. ربطى به جناحبندیها ندارد، ربطى به اسمها ندارد. علاج دردهاى این ملت و وسیلهى رسیدن به آرمانهاى این ملت، شعارهاى انقلاب است؛ اینها باید حفظ شود. آن کسانى که با این شعارها به معناى حقیقى کلمه مخالفند، دشمنِ این شعارهایند؛ اینها نباید در مراکز تصمیمگیرى واقع بشوند. بین ملتند، باشند. آحاد ملت، هر کسى هر عقیدهاى داشته باشد، اشکال ندارد؛ اما آن کسى که عقیدهاش این است که این ماشین باید راه نیفتد، این را نمیشود پشت رُل گذاشت. یک آدمى که عقیدهاش این است که از این جا باید این اتومبیل حرکت نکند، این شخص را پشت فرمان خودرو بگذاریم، هیچ وقت این اتومبیل حرکت نخواهد کرد. باید کسى را بگذاریم که معتقد به این حرکت باشد، معتقد به این راه باشد، معتقد به آن هدف باشد، معتقد به توانائیهاى ملى باشد، معتقد به اسلام، معتقد به انقلاب باشد و شاخصها را قبول داشته باشد. این آن نقطهى حساس است. این هم نکتهى دوم است.
بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار اقشار مختلف مردم آذربایجان به مناسبت روز 29 بهمن
28/ 11/ 86
نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » مهدی حیدری ( پنج شنبه 86/12/9 :: ساعت 7:35 عصر )
»» این مجاهدت است، این جهاد است
چند صباح دیگر انتخابات داریم. حضور در انتخابات هم از همین قبیل است؛ حضور است. من اصرارم در همهى انتخاباتها بر حضور است. باید آمد سر صندوق رأى، به کورى چشم دشمن بایستى رأى داد. دشمن میخواهد که ملت انتخابات نداشته باشد، راهپیمائى بیست و دو بهمن نداشته باشد، راهپیمائى قدس نداشته باشد، حضور در مراسم عظیم دینى نداشته باشد، احساسات دینى نداشته باشد. جوان ما بىتفاوت و بىرگ و بىاعتنا و دلسپردهى به شهوات و غرق در فساد و در مواد مخدر باشد. دشمن این را میخواهد؛ این براى دشمن خوب است، لذا این را ترویج میکنند؛ گاهى به زبان بیان ایدئولوژى، گاهى به زبان تهدید سیاسى، گاهى به زبان تهدید نظامى، گاهى به وسیلهى باندهاى قاچاق مواد مخدر، گاهى به وسیلهى ترویج فیلمهاى مهیج شهوت؛ دشمن همهجور وارد میدان میشود و تلاش میکند و خودکشون میکند که بلکه بتواند این ملت را از این حرکت مستقیم و قوى و عزیز منصرف کند. وقت انتخابات هم که میشود - شاید یادتان هست - غالباً قبل از انتخابات یک حرفى میزنند که معنایش این است که مردم در انتخابات شرکت نکنید؛ کارهائى میکنند، تلاش میکنند؛ گاهى به وسیلهى آدمهاى غافل و فریب خورده، گاهى به وسیلهى آدمهاى وابسته، کارهائى میکنند که بلکه مردم را از شرکت در این مراسم عظیم باز بدارند، که انتخابات یکى از این مراسم بسیار عظیم است.
من توصیهام به مردم در درجهى اول این است که بیایند وارد میدان انتخابات شوند، صندوقهاى رأى را پر رونق کنند. خود این صفوفى که ایستادند، ممکن است زحمت هم داشته باشد؛ در هواى سرد؛ یک ساعت - کمتر، بیشتر - اما این مجاهدت است، این جهاد است؛ این زحمت پیش خداى متعال اجر دارد. بروند رأى بدهند. این در درجهى اول.
بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار اقشار مختلف مردم آذربایجان به مناسبت روز 29 بهمن
28/ 11/ 86
نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » مهدی حیدری ( پنج شنبه 86/12/9 :: ساعت 7:35 عصر )
»» مسئلهى ما با آمریکا و مسئلهى ما با مستکبرین عالَم این است
مسئلهى ما با آمریکا و مسئلهى ما با مستکبرین عالَم این است. آنها میگویند شما وجودتان، استعدادتان، قدرتتان را به صحنه نیاورید که در مقابل قدرت ما، سلاح ما، توانائیهاى تبلیغاتى ما رقیبى وجود نداشته باشد، ما بتوانیم یکهتازى کنیم در میدان. جواب ملت ما این است که: نخیر، ما میتوانیم از حق خودمان دفاع کنیم؛ میتوانیم جلو تجاوز شما را بگیریم؛ اگر نکنیم، خدا از ما مؤاخذه خواهد کرد.
راهى که ملت ایران انتخاب کرده، راه درستى است؛ حضور در صحنه، رها نکردن این دستاورد بزرگ. مسائل جزئى، اختلافى، اهمیتى ندارد. بگو مگوهائى که این گروه با آن گروه، این آدم با آن آدم دارد، اینها اهمیت ندارند. اینها چیزهاى جزئى است. خانوادهى انقلاب باید یکپارچگى خودش را حفظ کند. بنده اولِ امسال گفتم: «اتحاد ملى»؛ یعنى خانوادهى ملت، خانوادهى انقلاب وحدت خود را، درونگرائى خود را نسبت به یکدیگر، اتصال و چسبندگى را به یکدیگر حفظ کنند؛ نگذارند واگرائى به وجود بیاید. ملت بحمداللَّه خودش این توصیه را آویزهى گوش دارد؛ احتیاج به گفتن ما هم شاید نبود. ما هم تابع همین عقلانیت عظیمى هستیم که در ملتمان هست؛ ما هم به ملت عرض کردیم و آنها هم نشان دادند که همینجور است.
بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار اقشار مختلف مردم آذربایجان به مناسبت روز 29 بهمن
28/ 11/ 86
نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » مهدی حیدری ( پنج شنبه 86/12/9 :: ساعت 7:35 عصر )
»» کلید سعادت خود این ملت و کلید سعادت ملتهاى دیگر در دست ملت ماست
تا قبل از انقلاب اسلامى، ملت فلسطین همیشه درجا زدند، همیشه عقب رفتند. ملتهاى اسلامى، که جوانهائى در بین آنها بودند که یک مقدار احساسات داشتند، گرایشهاى چپ پیدا کردند که با فرو ریختن اردوگاههاى چپ همه چیز تمام شد. اما انقلاب آنها را احیا کرد؛ ملتها را بیدار کرد. اگر یک نگاهى به صحنهى پیرامون خودمان و دنیاى اسلام بیندازیم، این معنا کاملاً روشن میشود. تا الان هم ملت ایران الگو بوده است. اما آن روزى که شما جوانها، شما استعدادهاى درخشانى که تمام سرزمین کشور ما را پوشاندهاید، بتوانید این استعدادها را انشاءاللَّه به منصهى ظهور برسانید، این ملت به یک الگوى عملى براى کشورهائى که زیر ستم هستند، تبدیل خواهد شد؛ این خیلى مهم است. کلید سعادت خود این ملت و کلید سعادت ملتهاى دیگر در دست ملت ماست؛ در دست شما جوانهاست. و دشمن این را میداند؛ دشمن این نکته را دریافته؛ لذا سعى میکنند این ملت را از ادامهى راه خودشان منصرف کنند.
بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار اقشار مختلف مردم آذربایجان به مناسبت روز 29 بهمن
28/ 11/ 86
نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » مهدی حیدری ( پنج شنبه 86/12/9 :: ساعت 7:34 عصر )
»» خطا کردند، بد محاسبه کردند، اشتباه کردند
آن کسانى که در طول این سالهاى وسط ناگهان هیجانزده شدند، اعلام کردند که انقلاب تمام شد، انقلاب مُرد، امام فراموش شد، خطا کردند، بد محاسبه کردند، اشتباه کردند. انقلاب بانشاطتر شد. ارزشهاى انقلاب زندهتر شد.
امروز آن کسى که بیاید بین مردم و شعارهاى انقلاب را مطرح کند، مردم به او رأى میدهند؛ مردم او را میخواهند؛ چون کارائى انقلاب را مىبینند؛ کارهائى که انقلاب در این کشور کرده، جایگاهى که براى این ملت در دنیا به وجود آورده، روح اعتماد به نفسى که در جوانان این ملت دمیده شده، اینها چیزهائى است که گاهى در صد سال هم به دست نمىآید. این انقلاب اینها را انجام داد. مشکلات اینجورى حل میشود.
بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار اقشار مختلف مردم آذربایجان به مناسبت روز 29 بهمن
28/ 11/ 86
نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » مهدی حیدری ( پنج شنبه 86/12/9 :: ساعت 7:34 عصر )
»» «رو خطرکن». این است مسئلهى ما
ببینید همین چند روز قبل از این رئیس جمهور آمریکا گفت: ما روى ایران فشار مىآوریم تا مردم ایران به این نتیجه برسند که دنبال انرژى هستهاى رفتن برایشان صرفه ندارد. معناى این حرف این است که رسیدن ملت ایران به یک اوج فناورىاى که حالا مظهرش از نظر آنها مسئلهى انرژى هستهاى است، به قدرى ملتهاى دیگر را سر شوق مىآورد، توانائیهاى ملتهاى مسلمان را به آنها مىباوراند که دیگر آنها نمیتوانند این را کنترل کنند؛ نمیتوانند مهار کنند. میخواهند نرسد. البته اسم دیگرى رویش میگذارند؛ میگویند: ما از بمب اتم میترسیم! اما خوب، خودشان هم میدانند، خیلیها هم در دنیا میدانند که دروغ میگویند؛ مسئلهى آنها مسئلهى بمب اتم نیست. میدانند که ایران به دنبال سلاح هستهاى نیست؛ به دنبال دانش هسته است، به دنبال فناورى هستهاى است؛ آنها از همین ناراحتند. یک ملت بدون اینکه از آنها اجازه گرفته باشد، بدون اینکه از آنها کمک گرفته باشد - دست گدائى به سوى آنها دراز کرده باشد - از درون خود بتواند یک چنین فورانى بکند و اوجى بگیرد. این است که آنها را عصبانى میکند. «ما از فلان جناح، فلان گروه حمایت میکنیم»؛ چرا؟ چون آن جناح گفته یا وعده کرده که با پیمودن اینگونه راهها موافق نیست؛ با ایستادگى موافق نیست؛ موافق این است که برویم پیش آمریکا عرض بکنیم خدمتشان که شما اجازه بدهید ما پیشرفت کنیم(!) از دهان گرگ طعمه را با مذاکره نمیشود گرفت؛ با قدرت باید گرفت. هزار و صد سال است که در ادبیات کشور ما:
مهترى گر به کام شیر در است رو خطر کن ز کام شیر بجوى
را گفتهاند. گاهى هم عمل شده در تاریخ ما، بسیارى از اوقات هم عمل نشده. امروز ملت ایران دارد با ایستادگى خود به این توصیه عمل میکند؛ «رو خطرکن». این است مسئلهى ما
بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار اقشار مختلف مردم آذربایجان به مناسبت روز 29 بهمن
28/ 11/ 86
نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » مهدی حیدری ( پنج شنبه 86/12/9 :: ساعت 7:34 عصر )
»» مردم یواشیواش صحنه را رها میکنند
به این نکته جوانهاى عزیز ما توجه کنند؛ اهل معرفت و اهل فکر توجه کنند. انقلاب یک جریان است، همه جا همینجور است؛ یک جریان است، یک حادثه نیست، لکن این جریان در بسیارى از جاها در وسط راه متوقف میشود. به تاریخ انقلابهاى گوناگون، انقلابهاى بزرگ نگاه کنید؛ وسط راه متوقف میشوند. یک عدهاى به یک پیروزى میرسند، دل خوش میکنند، از مردم فراموش میکنند، مردم یواشیواش صحنه را رها میکنند؛ تمام میشود.
انقلاب کبیر فرانسه که در قرن هیجدهم - اواخر قرن هیجدهم - شروع شد، در اوائل و اول قرن نوزدهم زایل شده بود، از بین رفته بود، چیزى ازش باقى نمانده بود. علیه سلطنت دیکتاتورى قیام کردند، سلطنت را زائل کردند، بعد از حدود پانزده سال، یک پادشاه مقتدر مستبد دیگرى به نام ناپلئون بناپارت آمد سر کار. دهها سال اینها گرفتار بودند، بعد یواشیواش، بتدریج توانستند یک جورى خودشان را از بخشى از آن مسائل کنار بکشند.
انقلابها نمیمانند؛ نیمهکاره رها میشوند؛ چون ایمان نیست؛ چون آن عروهى وثقى نیست. این انقلاب در بین مردم ما ماند و روز به روز شادابتر شد و کارائى خودش را روز به روز بیشتر نشان داد. امسال شما نگاه کنید به بیست و دو بهمن. بیست و نه سال از انقلاب گذشته است. امسال بیست و دو بهمن همانطور که جناب آقاى مجتهد شبسترى از تبریز نقل کردند، بنده هم از نقاط مختلف - چه تهران، چه سایر شهرستانها - خبرگیرى کردم، کسانى که اهل این کارند و اهل تشخیصند، تقریباً به طور قاطع نظر دادند که امسال حضور مردم، هیجان مردم، شرکت مردم از سال گذشته و سالهاى قبل بیشتر بود؛ چرا؟ چون این ملت زنده است؛ چون این انقلاب زنده است.
بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار اقشار مختلف مردم آذربایجان به مناسبت روز 29 بهمن
28/ 11/ 86
نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » مهدی حیدری ( پنج شنبه 86/12/9 :: ساعت 7:33 عصر )
»» این ملت خود را به جاى محکمى متصل کرد
فرقى که این ملت و انقلابش با بسیارى از ملتهائى که انقلاب کردهاند داشت، این است که این ملت خود را به جاى محکمى متصل کرد؛ «فقد استمسک بالعروة الوثقى». عروهى وثقى یعنى شما بخواهید از روى یک پرتگاهى عبور کنید، از یک لبهى باریکى بخواهید عبور کنید، یک ریسمان محکمى باشد، دستتان را بگیرید. وقتى دستتان را گرفتید، خاطرتان جمع است که دیگر پرتاب نمیشوید. این عروهى وثقى است. «فمن یکفر بالطاغوت و یؤمن باللَّه فقد استمسک بالعروة الوثقى»؛ کفر به طاغوت، ایمان به خدا. ملت ما این را داشت، لذا از این گذرگاه عبور کرد؛ دغدغهاى برایش به وجود نیامد و همین موجب شد که این حرکت عظیم در بین مردم بماند.
بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار اقشار مختلف مردم آذربایجان به مناسبت روز 29 بهمن
28/ 11/ 86
نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » مهدی حیدری ( پنج شنبه 86/12/9 :: ساعت 7:33 عصر )